marți, 12 octombrie 2010

Invitatie Tura MTB

Sambata in data de 16.10.2010 dorim sa iesim la o tura de mountainbike la care esti invitat si tu! Plecarea ar fi la ora 9:00 de la podul din Manastur. In cazul in care ploua, amanam pe duminica, aceasi ora, aceeasi locatie.

Traseul propus: Cluj – Floresti sensul giratoriu, Cetatea Fetei – Vlaha - Finisel – Plopi – Coborare in Valea Rasca Mare (pe traseul 80-50 Km marathon) – Urcare pe Paltinei – sus pe creasta (nu coboram pe traseul 50 Km) coborare in Uzina dupa ce pedalam o bucata buna sus pe creasta – Uracare Pape si de aici vom cobora fie spre Tarnita fie spre Racatau.


Am avea rugmintea sa completati RSVP-ul (adica daca participati sau nu) pe Comunitatea Bikerilor Romani sau pe Facebook pentru a sti cine doreste sa vina.

ATENTIE! Aceasta iesire are caracter amical, fiecare participand pe propria raspundere. Tura nu are caracter competitional si nici de antrenament. Vom face pauze de masa, de poze si de bancuri :P La tura poate participa orice rider cu un minim de experienta MTB. Va rugam nu va aventurati in cazul in care nu aveti experienta si pregatirea fizica necesara pentru a face fata la o tura de aproximativ 8 ore.

RECOMANDARI: Sa aveti la voi un rucsacel, ceva haine care tin de cald (gen polar), o pelerina, mancare (sandvici, batoane energizante), bidon de apa, camera de rezerva, pompa, imbusuri.

Este OBLIGATORIU bunul simt si voia buna ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu