miercuri, 22 iulie 2009

Paulissen si Fontana campioni acasa la ei

Componentii echipei Cannondale Factory Racing, Roel Paulissen si Marco Aurelio Fontana au castigat weekendul trecut titlurile de campioni nationali ai Belgiei, respectiv Italiei. Ambii au demonstrat o inalta forma sportiva, fiind pregatiti pentru a doua jumatate a sezonului de Cupa Mondiala.

Belgianul a fortat inca de la inceputul cursei, castigand un avans de 2 minute concurand cu cauciucuri de maraton desi ceilalti concurenti au ales cauciucuri speciale de noroi, avand in vedere ca in timpul cursei ploua. Roel Paulissen a gastigat al 11-lea titlu national avand un avans de 6 minute la sosire in fata conpatriotului sau Sven Nijs.

In cazul italianului, vremea a fost favorabila iar traseul a fost unul rapid si provocator in interiorul orasului Brescia. Nimic nu l-a putut impiedica pe Fontana sa castige primul sau titlu national, nici macar o pana de cauciuc. "Dupa ce am facut pana la niste scari, am reusit sa-l prind repede si sa fortez pana la linia de sosire" a declarat italianul dupa ce a reusit sa-l devanseze pe Johnny Cattaneo care a venit al doilea.

Atat Roel Paulissen cat si Marco Aurelia Fontana au participat pe noul Cannondale FLASH hardtail 2010.

In acest weekend ii veti putea urmari in transmisie directa preluata de pe freecaster.tv, alaturi de ceilalti favoriti, pe Comunitatea Bikerilor Romani in etapa a cincea de Cupa Mondiala care se va desfasura in Canada la Mont-Sainte-Anne.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu