luni, 1 iunie 2009

si-alte doua... medalii


Duminica 31 mai 2009 echipa Maros Sport s-a aliniat la startul celei de-a 13-a editie de Cupa Concordia la MTB Cross Country. Concursul a fost organizat de catre Clubul de Turism Concordia Lugoj, club care implineste 30 de ani de existenta. Traseul a avut o lungime de 8 km, categoria "elite" avand de parcurs 4 tururi de traseu in timp ce categoriile "hobby" 3 ture. Nu a fost un traseu tehnic ci unu de viteza, asta dezavantajandu-i usor pe sportivii nostri.
Concursul a fost dominat inca de la inceput de dinamovistul Razvan Juganaru, urmat de echipa Maros Sport formata din Vlad Sabau, Mihai Olar si Tudor Radu. O durere puternica de stomac l-a facut pe Tudor Radu sa abandoneze in turul 3. Lucrurile nu s-au mai schimbat pana la linia de sosire, unde primul a trecut Razvan Juganaru urmat de Vlad Sabau si Olar Mihai care au fost nevoiti sa se bata la sprint pentru locul 2, loc pe care si l-a revendicat Vlad.

Rezultatele complete si o serie de poze le gasiti pe www.concordialugoj.ro. In cateva zile veti putea vedea si un film realizat cu aceasta ocazie.

Urmatorul concurs din calendarul romanesc de MTB si la care echipa noastra va lua startul este Csik Maraton - Miercurea Ciuc programat pe 6 iunie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu