miercuri, 27 mai 2009

Maros Sport obtine doua medalii

Echipa Maros Sport, reprezentata de sportivii Vlad Sabau, Mihai Olar si Tudor Radu a participat duminica 24 mai la Cupa FRCT MTB Cross Country care a avut loc pe Platoul Cornesti din Targu Mures.
Concursul s-a desfasurat pe un traseu de aproximativ 5 km prin padure, pe un traseu extrem de solicitant chiar si fara noroiul de anul trecut, traseul avand atat portiuni grele de urcare, cu panta maxima de 41% (si panta medie 9%) cat si coborari tehnice, cu viraje stranse. Sportivii nostri inscrisi la categoria Elite si U23 au avut de parcurs 6 tururi de traseu si au terminat dupa cum urmeaza:

Vlad Sabau Locul 2 categoria Tineret (U23), loc 4 general
Mihai Olar Locul 3 categoria Elite, loc 4 general (a trecut linia de sosire impreuna cu Vlad)
Tudor Radu Locul 4 categoria Elite

Castigator absolut a fost localnicul Logigan Lucian (campion national la U23) de la CS Muresul, urmat de Rosioru Daniel (campion national de maraton - elite) de la CS Compet Ploiesti si Juganaru Razvan de la CS Dinamo Bucuresti.

Cum a fost concursul pentru Vlad Sabau puteti citi pe blogul sau (in engleza).

In curand veti vedea un material video realizat de catre noi, de la acest concurs iar in aceasta seara de la ora 18:45 pe postul local de televiziune NCN, care poate fi urmarit live si pe internet la adresa www.ncn.ro, veti putea vedea un reportaj realizat impreuna cu Vlad Sabau si Mihai Olar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu