miercuri, 22 ianuarie 2020

Marea Unire a Reducerilor la Maros Bike!


       Sarbatorim Unirea Principatelor cu reduceri la toate produsele. Prima campanie de reduceri a anului 2020 iti aduce piese, accesorii si echipamente cu 20% reducere, biciclete* cu 15% reducere, biciclete electrice* cu 10% reducere si 10-68% la multe alte produse. Promotia este valabila in perioada 22-27 ianuarie in limita stocului disponibil.


*bicicletele electrice beneficiaza de 10% reducere
*sunt excluse din promotie bicicletele model 2020 si brandurile Fenix, Garmin si Thule.
*pretul prezentat pe site este cel final; oferta nu se cumuleaza cu alte oferte sau status client.
*taxa de transport in valoare de 19.9 lei cu TVA respectiv 14.9 lei pentru clientii MarosBikeBenefit va fi achitata de catre client indiferent de valoarea comenzii (pentru produsele cu pret redus); pentru livrari in afara ariei de acoperire Urgent Cargus, transportul este 39.9 lei respectiv 29.9 lei pentru clientii MarosBikeBenetofit.
*oferta este valabila in limita stocului disponibil. Stocul este fluctuant si nu este actualizat in timp real cu stocul de la toti furnizorii. Pot fi situatii in care nu se pot furniza toate produsele comandate.  Datorita volumului foarte mare de comenzi din aceasta perioada este posibil sa fie intarzieri in proceasarea comenzilor. Toti clientii vor fi anuntati telefonic, in ziua livrarii coletului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu