vineri, 29 noiembrie 2019

Sarbatorim Sf. Andrei si 1 Decembrie cu reduceri de 15% la biciclete si 20% la piese si accesorii!
      Iti oferim un motiv in plus de sarbatoare. De Ziua Sfantului Apostol Andrei si Ziua Nationala a Romaniei iti oferim reduceri de 15% la biciclete* si 20% la piese, accesorii si echipamente. Promotia este valabila incepand de azi 29 noiembrie pana luni 2 decembrie ora 23:59, in limita stocului disponibil.

Stocul produselor prezentate pe site este limitat, pentru disponibilitate o sa fiti contactat de un reprezentant vanzari.

*bicicletele electrice beneficiaza de doar 10% reducere
*sunt excluse din promotie bicicletele model 2020 si brandurile Fenix, Garmin si Thule.
*pretul prezentat pe site este cel final; oferta nu se cumuleaza cu alte oferte sau status client.
*taxa de transport in valoare de 19.9 lei cu TVA respectiv 14.9 lei pentru clientii MarosBikeBenefit va fi achitata de catre client indiferent de valoarea comenzii (pentru produsele cu pret redus); pentru livrari in afara ariei de acoperire Urgent Cargus, transportul este 39.9 lei respectiv 29.9 lei pentru clientii MarosBikeBenetofit.
*oferta este valabila in limita stocului disponibil. Stocul este fluctuant si nu este actualizat in timp real cu stocul de la toti furnizorii. Pot fi situatii in care nu se pot furniza toate produsele comandate.  Datorita volumului foarte mare de comenzi din aceasta perioada este posibil sa fie intarzieri in proceasarea comenzilor. Toti clientii vor fi anuntati telefonic, in ziua livrarii coletului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu