vineri, 8 decembrie 2017

Iti mai dam o sansa!



                        Iti pare rau ca nu ti-ai cumparat ceva de Black Friday? Iti mai dam o sansa! Incepand de azi de 8 decembrie ora 17:00 si pana luni 11 decembrie ora 17:00 beneficiezi de aceleasi reduceri ca si cele de Black Friday. Cumparaturile le poti face online sau in magazinul Maros Bike din Cluj-Napoca, strada Aurel Vlaicu 114, in limita orarului de functionare. 

Mai jos va reamintim procentele cu care am redus fiecare brand:

10% pentru brandurile:
DahonMerinitoPeg PeregoThule

15% pentru brandurile:
CaprioloCitadinneConturaDHSFenixMagellanMotorexPassatiRadioTerranaTravelVictoriaWethepeople

20% pentru brandurile:
AbusAlhongaAlligatorAuthorAxaBellelliBetoBitexBlackCompBrunoxCamelbakCannondaleCateyeCerurimCN SpokeConwayCorratecCratoniCreonCrossCube(fara modelele de 2018), DDKDevronDieffeDragDT SwissEasternEastonEchowellEliteEsiExustarFabricFerriniFibraxFinish LineFizikFSAFulcrumGiantGiroGiyoGTHaibikeHartjeHello KittyHQBCHTInfiniIXSJagwireJoe's NoFlatsJoytechKaliKalkhoffKedKendaKMCKnogKrossKTMLe GrandLimarLongusLookMach1ManitouMavicMaxxisMichelinMoonNecoNokonNovatecNukeproofO'NealOne AnnoPegasPolisportPROPrologoPromaxProvizQ-LiteRaceOneRema Tip TopRemerxRidgidRigidaRitcheyRite ToolzRobikeRSTRubenaSacconSchwalbeSchwinnSelle BassanoSelle ItaliaSelle RoyalSelle San MarcoSelle San RemoShimanoShockblazeSigmaSimplaSKS-GermanySmartSpankSprintSQlabSR SuntourSramSturmey ArcherSunRaceSunRingleSyncroTangeTektroTopeakTrelockTroy Lee DesignTruvativTSGTufoU-PowerUniorVarVeloVelosteelVP ComponentsWellgoWTBZefalZippZoom

25% pentru brandurile:
AcorAdriaticaAshimaAvidAzonicBBBBellBike ForceBikeWorkxBlackburnBrytonCascoConceptContecContinentalCrank BrothersCSTFocusForceFunnMac in a SacMeridaMightyMuc-OffNorthwaveReverseRock ShoxRudy ProjectRydeSlimeSP ConnectStar BlueBikeSuper BSwissstopTrail-GatorTranzXUnionUnivega

30% pentru brandurile:
3TBikeFunBrekkaBuffHayesM-WaveMaguraMarosSilviniSXTTornadoTour de FranceVentura

30%-70% pentru multe produse selectionate.

Stocul produselor prezentate pe site este fluctuant, pentru disponibilitate va rugam sa ne contactati telefonic sau pe e-mail.

* oferta este valabila in limita stocului, iar comenzile vor fi onorate in ordinea primul venit, primul servit
*prioritate au clientii care cumpara direct din magazin
*pretul prezentat pe site este cel final; oferta nu se cumuleaza cu alte oferte
*taxa de transport in valoare de 19.9 lei cu TVA va fi achitata de catre client indiferent de valoarea comenzii (pentru produsele cu pret redus)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu