vineri, 19 iunie 2015

Lumini cadou pentru orice bicicleta MTB cumparata!


    Incepand de azi va oferim cate un far sau un set de lumini pentru fiecare bicicleta tip MTB cumparata direct din magazinul nostru sau online. Promotia este valabila in limita stocului disponibil.

   In cazul comenzilor online, pentru a beneficia de cadou acesta trebuie adaugat in cosul de cumparaturi alaturi de bicicleta dorita.

   Termeni si conditii:
1. Promotia este valabila doar pentru biciclete din stoc cu pret intreg (fara reducere)
2. Se ofera cadou un far BBB UltraBeam BLS-26 in valoare de 74.9 lei pentru orice bicicleta tip MTB cu pret intre 789.9 si 1299 lei inclusiv
3. Se ofera cadou un set de lumini Trelock LS335/320 in valoare de 200 lei pentru orice bicicleta tip MTB cu roti de 26, 27.5, 29, dirt/street si full suspension cu pret incepand de la 1299.9 lei inclusiv
4. Pentru bicicletele supuse acestei promotii cumparate online transportul in valoare de 20 de lei este platit de cumparator (valoare transport valabila in localitatile cu sediu Cargus)
5. Promotia nu se cumuleaza cu alte oferte/reduceri

Un comentariu:

  1. La o comanda de 1314 lei http://www.marosbike.ro/mtb-xc-hardtail/bicicleta-drag-zx4-team-26-negru-verde.html nu beneficiezi de nici o oferta din cele de mai sus, set lumini si transport gratuit, deoarece, chipurile bicicleta este la promotie, va contraziceti singuri. Neserioasa firma!

    RăspundețiȘtergere