joi, 21 noiembrie 2013

Black Friday 2013


     Stim ca asteptati cu nerabdare reducerile de Black Friday, asa ca am hotarat sa reducem preturile mai repede. Oferta este valabila in perioada 21 noiembrie ora 17-24 noiembrie ora 24, online si in magazinele Maros Bike din Cluj in limita orarului de functionare. Stocul produselor prezentate pe site este fluctuant, pentru disponibilitate va rugam sa ne contactati telefonic sau pe e-mail. Pentru a fi sigur ca intrati in posesia produsului mult dorit, va sfatuim sa luati o decizie cat mai rapida deoarece multe produse sunt disponibile doar cate o bucata pe stoc.

* oferta este valabila in limita stocului, iar comenzile vor fi onorate in ordinea primul venit, primul servit
*prioritate au clientii care cumpara direct din magazin
*pretul prezentat pe site este cel final; oferta nu se cumuleaza cu alte oferte
*taxa de transport va fi achitata de catre client indiferent de valoarea comenzii
*plata produselor poate fi facuta ramburs sau prin transfer bancar iar pentru cei care ridica comanda personal din magazin se accepta doar plata cash (exclus plata cu cardul)
*aceasta oferta nu include si articolele fitness

7 comentarii:

  1. Voi stiti cumva ce e ala black friday!!!!este singura zi din an in care se fac reduceri pana la 60 % ceea ce nici un magazin din Romania nu o face voi ati marit preturile treptat in ultimele luni iar acum vindeti produsele la pretul cu care le-ati cumparat voi eu unul as spune sa va lasa-ti toti de asa zisul Black Friday cea mai mare teapa din Romania.

    RăspundețiȘtergere
  2. tiuuuuuiuiu ce vi o zis o a meu

    RăspundețiȘtergere
  3. Caz concret: Cadrul MTB Focus FSL 5.0 2012 inainte de black Friday costa 6999,90 Lei. De black Friday subit a crescut la 9999,90 si redus la 6999,90 lei.
    BRAVO, m-ati convins sa imi comanda de pe site-urile de dincolo. Ies mai ieftin cu tot cu transport!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai si pagina salvata sa vedem daca e reala afirmatia ta?

      Ștergere
  4. Aceeasi mizerie romaneasca! Magazinele din afara FOREVER. Numai anu' asta am cumparat piese de 2500 euro de dincolo! De-ar da faliment toti afaceristii din romania sa nu mai auzim de ei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. poti sa te muti afara sa nu mai ai contact cu Romania si problemele di aceata tara

      Ștergere
  5. Pacat. Sunt, totusi, si exemple bune: Trelock BS 550 Dragon 323 acum, 430 inainte. Vezi alte site-uri .ro care il au la pretul majorat.

    RăspundețiȘtergere