luni, 21 septembrie 2009

Westend 360° pentru maraton

Uneori cand organizezi un eveniment, asa cum mi se intampla mie cu Maros MTB Marathon intalnesti tot felul de situatii. Unele mai grele in care intalnesti obstacole dar altele care te fac parca sa uiti de orice obstacol intalnit in drum. Acestea din urma sunt situatii in care intalnesti oameni de bine, profesionisti in domeniul de activitate, interesati sa te ajute chiar din proprie initiativa. Astfel de oameni sunt cei de la firma Westend care au venit si ne-au propus o colaborare foto pentru maraton. Mai exact: Voi, cei care veti concura veti beneficia gratuit de muulte fotografii facute de Westend, sortate in albume in functie de numarul concurentului. Pe langa asta, ei s-au urcat pe bicicleta weekendul ce tocmai a trecut si au dat o tura pe traseul de maraton. S-au oprit in 17 puncte de pe traseu si au realizat niste superbe PANORAME 360° pe care va invit sa le vedeti mai jos sau pe site-ul lor la adresa: www.westend.ro/360/


Westend.C-More®

"Compania Westend este o companie care si-a inceput activitatea in anul 2009, si a patruns pe piata romaneasca oferind o gama extinsa de servicii printre care:
• Solutii complete tururi virtuale – prezentari panoramice
• Solutii complete web – design, dezvoltare solutii, servicii hosting si consultanta
• catalog firme & joburi
• advertising
La baza dezvoltarii noastre sta preocuparea constanta pentru solutii personalizate concepute de o echipa de profesionisti cu o corecta intelegere a pietei si o atitudine onesta in construirea relatiilor de afaceri.
Obiectivul nostru este de a pune la dispozitia clientilor nostri cunostintele si experienta acumulate in domeniul serviciilor web si media pentru a contribui la alegerea si definitivarea unor decizii de investitie cat mai profitabile.
Ne impunem prin seriozitate si profesionalism."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu