joi, 20 august 2009

Un nou site pentru Maros MTB Marathon



Au trecut vreo doua saptamani de cand nu am mai scris nimic pe blog, asta pentru ca am fost ocupat si preocupat cu organizarea maratonului. Intre timp am trecut si pe la Resita, mai exact in Muntii Semenic unde colegii mei au concurat la Banat Maraton si unde eu am filmat... stiu ca si aici am ramas cu restante. Voi edita si publica la un moment dat si filmul de la Garana insa nu va promit ca va fi foarte curand, dar va promit ca vor exista doua filme, un material filmat de prietena mea iar altul filmat de mine, cu o camera Full HD - multumita domnului Bogdan Trandafir.

Revenind la Maros MTB Marathon, avem un nou site care functioneaza de acum pe platforma blogger. Am schimbat aspectul si structura fiindca am gasit un template interesant si am considerat ca poate fi structurata mai bine informatia si vom putea sa va tinem la curent, nu doar cu informatiile strict necesare ci si cu noutati de pe traseu, din culise.. etc.

Multumita baietilor de la Re-Media vom porni inscrierile online cel tarziu maine. Formularul de inscriere as zice ca e putin mai inteligent decat unul obisnuit. In functie de anul nasterii si sexul selectat se vor tria categoriile disponibile pentru inscriere, astfel incat sa nu ne trezim cu intrebari de genul "Eu cu cine votez?"

Stickereste-ti blogul! Copiaza codul bannerului ales pe blogul tau, trimite-ne un e-mail cu linkul tau si noi iti vom posta blogul la sectiunea blogroll de pe pagina maratonului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu