luni, 23 decembrie 2019

Prinde ultimele reduceri din anul 2019!

















     Prinde ultimele reduceri din anul 2019!
     Am redus preturile la toate produsele din magazin dupa cum urmeaza: 20% la piese, accesorii si echipamente, 20% la bicicletele Sprint, Cube si Devron, 10% la bicicletele electrice, 15% la restul bicicletelor si pana la 68% la multe alte produse. Campania este activa incepand de azi 23 decembrie pana in data de 6 ianuarie 2020 inclusiv.

*promotia este aplicata doar produselor din stoc magazin, in limita stocului disponibil.
*sunt excluse din promotie bicicletele model 2020 si brandurile Fenix, Garmin si Thule.
*magazinul este inchis in perioada 24 decembrie - 5 ianuarie; comenzile inregistrate in aceasta perioada vor fi procesate incepand de luni 6 ianuarie in ordinea inregistrarii lor.
*pretul prezentat pe site este cel final; oferta nu se cumuleaza cu alte oferte sau status client.
*taxa de transport in valoare de 19.9 lei cu TVA respectiv 14.9 lei pentru clientii MarosBikeBenefit va fi achitata de catre client indiferent de valoarea comenzii (pentru produsele cu pret redus); pentru livrari in afara ariei de acoperire Urgent Cargus, transportul este 39.9 lei respectiv 29.9 lei pentru clientii MarosBikeBenetofit.
*oferta este valabila in limita stocului disponibil. Stocul este fluctuant si nu este actualizat in timp real cu stocul de la toti furnizorii. Pot fi situatii in care nu se pot furniza toate produsele comandate.  Datorita volumului foarte mare de comenzi din aceasta perioada este posibil sa fie intarzieri in proceasarea comenzilor. Toti clientii vor fi anuntati telefonic, in ziua livrarii coletului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu