vineri, 23 noiembrie 2012

Maros Bike te propulseaza direct in vara!


     Daca nu ai reusit inca sa profiti de ofertele noastre, iti mai dam o sansa.
Iti mai dam o sansa, sa treci mai usor peste iarna si sa iti faci planuri pentru vara, bineinteles cu bicicleta.

   Oferta va fi valabila in weekend-ul 23-26 noiembrie 2012 in magazinele Maros Bike din Cluj in limita orarului de functionare si online vineri de la ora 12 pana luni la ora 12. Stocul produselor prezentate pe site este fluctuant, pentru disponibilitate va rugam sa ne contactati telefonic sau pe e-mail.

*pentru clientii Maros Bike inregistrati in baza noastra de date, care au mai avut in trecut cel putin o comanda, se ofera un discount suplimentar de 5% peste cei 20%, in total se va reduce din pretul intreg al produsului 25%

Conditii generale:
-oferta este valabila in limita stocului, iar comenzile vor fi onorate in ordinea primul venit, primul servit
-ofertele nu se cumuleaza cu alte oferte; in cazul produselor care sunt deja cuprinse in alte oferte, reducerea se calculeaza din pretul intreg
-taxa de transport va fi achitata de catre client indiferent de valoarea comenzii
-plata produselor poate fi facuta ramburs sau prin transfer bancar iar pentru cei care opteaza pentru ridicarea comenzii personal din magazin se accepta doar plata cash (exclus plata cu cardul)
-aceasta oferta nu include si articolele fitness

Un comentariu:

  1. Reducerea se aplica si pentru piese sau doar la biciclete?

    RăspundețiȘtergere