miercuri, 11 iulie 2012

Campionii Germaniei pe Focus si Cannondale

Desi in majoritatea tarilor europene, Campionatele Nationale de Cross-Country Olympic se vor desfasura in weekend-ul viitor (21-22 iulie 2012), Germania a facut o exceptie si a organizat campionatele weekend-ul trecut, undeva in Padurea Neagra pe un traseu scurt de 3.9 km dar variat, ud si tehnic.

La categoria Barbati Sub 23 de ani (Men U23), Markus Schulte-Lünzum de la echipa Focus MIG a reusit sa isi apare tricoul de campion national castigand inca odata proba olimpica de Cross-Country dupa cele 7 ture de traseu parcurse. Cu toate ca nu e un rider foarte titrat la nivel global deoarece e inca U23, Markus reuseste sa se claseze in Top 10 si uneori chiar in Top 5 in etapele de Cupa Mondiala. El concureaza pe o bicicleta Focus Raven Carbon, cu roti de 26 inch. Mai multe despre Markus puteti afla de pe blogul personal sau urmarind pagina de facebook a echipei Focus-MIG.


In grupa regina, la Barbati Elite, Moritz Milatz s-a vazut nevoit sa-i cedeze tricoul cu dungile negru-rosu-galben lui Manuel Fumic de la CFR (Cannondale Factory Racing), unul dintre favoritii cupei mondiale avand mari sperante pentru o medalie olimpica. Manuel a atacat inca de la finalul primului tur si a reusit sa se impuna in final cu un avans de doua minute.
 "A fost important pentru mine sa plec la Olimpiada in calitate de Campion National si azi m-am simitit excelent. Am incercat sa fiu cat mai concentrat ca sa fac cat mai putine greseli dar in acelasi timp am mers cat de tare am putut pe urcari astfel incat am putut fi constant pe ture" a declarat Fumic la finalul cursei. Pentru el urmeaza inca o perioada de antrenamente tari, inainte de ultima etapa a Cupei Mondiale si Olimpiada.
Fumic concureaza pe Cannondale Flash 29er si va invitam sa il urmariti pe blogul personal, pe facebook si/sau pe twitter daca inca nu o faceti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu