miercuri, 25 iulie 2012

Argint si Bronz la Nationale pentru Clubul Sportiv Maros

La sfarsitul saptamanii trecute, statiunea montana Paltinis din Sibiu a gazduit o noua editie a Campionatelor Nationale de MTB Cross-Country pe cel mai tehnic si solicitant traseu de specialitate din tara.

In competitie s-au intalnit cei mai cunoscuti rideri din tara, impartiti in grupe de varsta conform regulamentului international (Cadeti, Juniori, U23, Elite) dar si concurenti amatori care au concurat pe o portiune din traseu.
La grupa Elite, in lupta pentru titlu de campion national s-au inscris si patru concurenti ai clubului nostru, doi dintre ei reusind sa se claseze pe podium, pe acelasi podium: Tudor Radu a obtinut medalia de argint iar Elisei Miron medalia de bronz. In aceeasi categorie, la Elite, a concurat si Vlad Sabau care a reusit o clasare pe locul 6 si Zoltan Deak cu o clasare pe locul 9, toti reusind sa puncteze in clasamentul mondial UCI. Punctele internationale obtinute in Campionatele Nationale sunt foarte importante deoarece au o valoare mai mare decat in cursele de nivel Class1 si vin in avantajul celor care concureaza in cursele internationale deoarece alinierea in start se face in functie de clasamentul international.
Puteti citi impresiile riderilor nostri pe blogurile personale: eliseimiron.com , vladsabau.ro cat si un material scris pentru dirtbike.ro de catre riderul nostru Vlad Sabau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu