marți, 31 mai 2011

Maros Bike e sponsor principal la Maratonul Medieval

A saptea editie a celui mai longeviv maraton de mountainbike din Romania va avea loc sambata 11 iunie 2011 la Medias. Maratonul Medieval Medias este organizat de Primaria Medias in colaborare cu AS Ciclomed iar noi, Maros Bike ne bucuram sa fim sponsor principal al acestui eveniment oferind participantilor posibilitatea de a castiga premii la tombola in valoare de 6000 lei.

Marele premiu pus la bataie pentru tombola finala este o bicicleta Focus Raven Rookie de 26 inch dar oferim si premii constand in bidoane Focus, pompe BBB de podea, casti BBB, huse de roti BBB, anvelope Continental, frane Magura, tricouri de ciclism, manusi Maros Sport.

Locul de desfasurare a evenimentului va fi in centrul orasului Medias, in fata liceului ROTH, de aici se va da startul maratonului si tot aici se vor intoarce concurentii dupa ce au parcurs traseul. Tot aici se va face si premierea cistigatorilor si desfasurarea unei expozitii cu materiale specifice ciclismului. Speram in participarea a numerosi reprezentanti - comercianti ai marcilor de biciclete de prestigiu.
Cursa va incepe cu un tur de oras cu masina politiei in fata pina la intrarea pe traseul de offroad. Acest tur este necesar atit pentru incalzirea concurentilor cit si pentru o imprastiere a acestora avind in vedere ca intrarea pe traseul de offroad este destul de ingusta si foarte abrupta.
Maratonul se va desfasura pe un traseu mixt cu urcusuri si coborisuri pe unele portiuni destul de dificile dar fiind compensat cu un peisaj extraodinar si o multime de repere istorice cum sunt bisericile fortificate, in curtea carora se va intra.

Daca nu v-ati inscris deja, trebuie sa va grabiti pentru ca azi, 31 mai 2011, este ultima zi in care o mai puteti face. Detalii pe www.m-m-m.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu