marți, 10 mai 2011

Invitatie la a doua etapa Clujul Pedaleaza

Duminica 15 mai 2011 va avea loc in Parcul Colina din municipiul Cluj-Napoca, etapa II Skoda Clujul Pedaleaza, la care sunteti invitati cu mic cu mare, de la cei mai mici pana la cei mai varstanici.

Competitia include categorii de Copii (U6, U9, U12, U14), Adulti (Incepatori, Avansati, Experti, Intelepti peste 45 ani), Family si Special (persoane cu dizabilitati). Organizatorii au pregatit trei trasee pentru aceste categorii, unul scurt pentru Copii, Special si Family care include doar o urcare usoara pe iarba si o coborare in S-uri, un alt traseu relativ usor pentru categoriile Incepatori si Avansati si un al treilea traseu in lungime de aproape 4 km ce include portiuni tehnice, de viteza si forta pentru categoria Experti.

"Clujul Pedalează" - un nou concept de competiție care se adresează tuturor bicicliştilor

Probabil ai stat de multe ori si ai admirat competitorii care isi etalau aptitudinile, poate chiar un prieten bun sau o cunostinta, in timp ce adrenalina isi facea efectul si in tine impingandu-te pe pragul de a te alatura lor.

Acum "Clujul Pedaleaza" iti ofera sansa sa participi la competitii de biciclete adresate tuturor biciclistilor, indiferent de varsta sau sex, cu experienta de o zi sau cu multi ani de pedalat, pe orice tip de bicicleta care este intr-o stare buna.

Noi percepem aceste competitii mai mult ca o forma de intrunire prieteneasca intre biciclisti si speram cu ajutorul tau sa si reusim.

Pentru inceput, campionatul va cuprinde intre 6-8 concursuri, in care toti participantii vor acumula puncte incepand de la cele acordate pentru participare, pina la punctele castigate in functie de pozitia ocupata in clasament. Astfel, prin prezenta la start se pot acumula puncte bune, pe baza carora concurentii perseverenti vor primi diverse premii speciale la sfastitul sezonului.

Mai multe detalii despre eveniment puteti gasi pe: clujulpedaleaza.ro si facebook.com/pedaleaza

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu