vineri, 11 martie 2011

Castiga un voucher de 1000 Euro

A venit primavara, a venit timpul pentu un nou concurs!

Iata ce trebuie sa faci: In perioada 14 martie 2011 - 20 aprilie 2011 cumperi in valoare de minim 100 de lei de la magazinele Maros Bike sau de pe marosbike.ro si te inscrii la tombola pe baza bonului sau a facturii primite. Bonurile/Facturile cu valoare multipla de 100 lei permit inscrierea de mai multe ori rezultand mai multe sanse de castig. De exemplu un bon de 300 lei permite 3 inscrieri. Daca bonul are valoarea de 280 lei permite doar doua inscrieri iar daca este de 360 lei doar trei inscrieri. Bonurile cu valoare sub 100 de lei nu sunt cumulative, ele trebuie sa fie de minim 100 lei pentru a fi validate. De-asemenea daca ai 4 bonuri de 100 lei, te poti inscrie de 4 ori. Mai multe bonuri, mai multe inscrieri, mai multe sanse de castig. NU SE POT INSCRIE INSA MAI MULTE PERSOANE CU UN SINGUR BON / FACTURA, acest fapt duce la descalificarea tuturor celor inscrisi cu acelasi bon.

Cum desemnam castigatorul: Prin tragere la sorti. Mai exact in data de 22 aprilie 2011, ora 18:00 vom difuza live prin webcam tragerea la sorti a castigatorului plus a trei nume de rezerva.

Validarea castigatorului: Castigatorul trebuie sa faca dovada existentei bonului sau a facturii emise in perioada promotiei, datele inscrise la tombola sa fie corecte si sa nu fi avut mai multe inscrieri la tombola decat ii este permis. Orice nerespectare va atrage invalidarea castigatorului si se va trece la rezerve.

Mai multe detalii si inscrierea la tombola AICI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu