joi, 27 ianuarie 2011

Competitii MTB in 2011

Avem placerea de a va anunta faptul ca si in 2011 vom organiza cele doua competitii internationale care ne poarta numele:


Maros Bike XCO Cup UCI C2MAROS BIKE XCO Cup – 16 aprilie 2011, Cluj-Napoca – Padurea Faget

Acest eveniment deschide oficial sezonul de MTB in Romania, fiind o competitie de Cross-Country, formatul olimpic. Evenimentul este inscris in calendarul UCI – class 2 ceea ce inseamna ca primii 10 sportivi vor acumula puncte internationale UCI. Pe baza acestor puncte se stabileste clasamentul mondial si chiar calificarea la Jocurile Olimpice. Astfel competitia va fi una de interes nu doar pentru sportivii romani ci si pentru cei din tarile invecinate.

Inaintea intrecerii sportivilor din categoriile ELITE, se va organiza si o intrecere pentru categoriile de Juniori, Amatori si Masteri. Pentru mai multe detalii accesati: www.cupa.marosbike.ro sau pe facebook.com/marosbikexco


Maros Bike Marathon UCI C3MAROS BIKE MARATHON – 25 septembre 2011, Cluj - Muntii Gilalui

Evenimentul reprezinta povestea inceputa in 2007, cand s-a organizat prima editie a Maros MTB Marathon in imprejurimile Clujului si care a adunat la start peste 100 de concurenti. Urmatoarele editii au fost organizate pe traseele din Muntii Gilaului la doar 15 km de orasul Cluj-Napoca, fapt care a atras aproape 400 de concurenti atat din tara cat si din tarile vecine. In 2011 continuam aceasta poveste, in aceeasi locatie oferind in continuare doua lungimi de traseu: 50 km si 80 km. Concurentii de la distanta lunga vor putea acum acumula puncte in clasamentul UCI, competitia fiind inscrisa in calendarul international, clasa 3.


Mai multe detalii pe www.marathon.marosbike.ro sau pe facebook.com/marosbikemarathon



Vezi mai jos calendarul competitiilor de mountainbike din Romania


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu