vineri, 29 octombrie 2010

Concursul Martienilor din Hoia

De cate ori ti s-a spus ca 'parca esti extraterestru' din cauza costumatiei si mai ales a castii? Acum ai ocazia sa pedalezi, ba chiar sa concurezi alaturi de alti martieni intr-un concurs in care voia buna este regula de baza.

Cu alte cuvine, fie ca ai deja 3 ani sau doar 90 de ani, noi te invitam pe data de 6 noiembrie in marginea padurii bantuite de OZN-uri, adica Hoia (daca nu ne crezi, cauta pe google) sa participi la CONCURSUL MARTIENILOR.

Traseu cartat cu GARMIN

TRASEU:
Va fi un traseu usor de aproximativ 2 km pentru mini-martieni (copii), pe care va trebui sa il parcurca o data sau de doua ori, depinde de cate grupe de varsta vor fi.
Pentru martienii ceva mai mari, traseul este putin mai lung adica de 4,5 km, pe care Fetele si Old-Boys vor face 2 ture iar restul Baietilor vor face 4 ture.
Accesul la traseu se face prin caputul str. Donath din cartierul Grigorescu

PROGRAM:
Sambata, 6 noiembrie 2010.
ora 10:00-11:30 Inscrieri
ora 12:00 START Mini-Martieni
ora 12:20 START Fete & Old Boys
ora 13:30 START Baieti

INSCRIERI: Nu mai stati pe ganduri, va puteti inscrie completand FORMULARUL on-line sau la fata locului.

PREMII: simbolice si evident surpriza :D

REGULAMENT:
Desi e o iesire de distractie tomnatica, casca si buna dispozitie vor fi obligatorii. Mai tre sa aveti si o bicicleta in stare de functionare.. macar directia si franele sa fie ok, in rest va descurcati cumva. Participarea se face de voie buna si nesiliti de nimeni (poate doar de prieteni). Copii vor putea participa numai daca si parinti vor fi de fata ca sa isi exprime acordul. NU EXISTA taxa de inscriere dar e necesara o contributie modica de 10 lei pentru consumatia de la final: mici, slanina, vin, suc, etc. Cu berea face cinste Maros Bike ;)

IMPORTANT: In cazul in care sambata la ora 10:00 vremea este foarte rea (ploua / -10 grade, etc), vom amana distractia pentru a doua zi. Daca si duminica e vreme nasoala, amanam pentru urmatoarea saptamana... acesi ora, aceeasi locatie... ca doar nu e cursa uci.. mergem acolo sa ne simtim bine, sa radem, sa pedalam, sa mancam si sa bem, concursu e doar pretextu' :P

P.S. Multumesc de pe-acum lui Levente pentru idee, initiativa si organizare. Ne vedem in Hoia!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu