luni, 21 iunie 2010

Maratonul Medieval Medias 2010


Weekend-ul peste care tocmai am trecut a adunat aproape 400 de ciclisti in micul oras medieval, Medias. Aici a avut loc cea de-a VI-a editie a Maratonului Medieval Medias, cel mai longeviv maraton din Romania, organizat de Primaria Medias si Directia Municipala pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret, in parteneriat cu A.S. Ciclomed. Ca si la editiile precedente, maratonul a avut doua probe: 50 km si 80 km, in zona dealurilor mediesene. Desi la ora startului vremea era foarte buna, pentru o parte dintre participanti ultimii kilometrii au insemnat o adevarata 'lupta' de suprevietuire in fata furtunii cu grindina ce s-a abatut asupra Mediasului.


Oli asaltat de presa - foto: Lili Bindeanu

Echipa noastra a participat intr-o formula mai extinsa decat pana acum, avand in componenta urmatorii rideri: Elisei Miron, Boldi Dan, Nicolae Andreica, Dorin Coza in proba de 80 km si Mihai Olar, Tudor Radu, Paraschiv Sergiu si Marius Muresan in proba de 50 km. Printre rezultatele notabila notam faptul ca Elisei a reusit in final un loc 4 la general, ocupand prima treapta a podiumului la categoria Barbati 19-29 ani in timp ce Mihai Olar a ajuns al doilea in proba de 50 km, devansat fiind doar de ungurul Balint Lukacs. La aceeasi categorie Tudor Radu a ocupat pozitia a patra, toti trei concurand pe biciclete Focus Raven.


Felicitam organizatorii acestui eveniment pentru reusita, dand dovada inca odata de pasiune si profesionalism in munca depusa pentru promovarea acestui sport in Romania. De-asemenea suntem bucurosi sa mentionam faptul ca Maros Bike a oferit in calitate de sponsor principal premii la tombola incluzand rucsaci Conti, Casti BBB si marele premiu, o bicicleta CANNONDALE F8 Disc, castigata de un concurent aflat la prima sa participare la un maraton.

Mai multe detalii despre eveniment gasiti pe site-ul oficial: www.m-m-m.ro iar cateva fotografii facute de noi puteti urmari in slideshowul de mai jos:
a

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu