luni, 10 mai 2010

Team.MarosSport pe podium la Lornion Trofe

Duminica 9 aprilie 2010, Targu Mures a gazduit competitia “Lornion Trofe UCI Class 3″, a doua etapa din circuitul de MountainBike Cross-Country, Romanian Gran Prix.

La start s-au aliniat cei mai buni rideri din Romania in lupta pentru acumularea de puncte internationale UCI si titlul de lider in circuitul national. Traseul a avut o lungime de 5,4 km fiind situat in vecinatatea Gradinii Zoologige de pe platoul Cornesti. Startul la categoriile Hobby s-a dat la ora 10 iar pentru categoriile Elite din cursa UCI startul s-a dat la ora 12 pe fondul unei ploi marunte, motiv pentru care numarul de ture impus s-a redus la 4.

Echipa Maros Sport a obtinut doua clasari pe podium. Una pe locul 2 cu acumularea de 6 puncte UCI la categoria Elite prin Mihai Olar si o clasare pe locul 1 la categoria Juniori Hobby prin cel mai tanar component al echipei – Paraschiv Sergiu. Din echipa noastra au mai participat la categoria Elite, Elisei Miron – locul 7, Tudor Radu – locul 8, Vlad Sabau – locul 10 si Marius Muresan care a participat la Seniori Hobby.

In clasamentul general al circuitului Romanian Gran Prix cel mai bine clasat este Paraschiv Sergiu la categoria Junior Hobby detinand tricoul de lider. La categoria Elite cel mai bine clasat este Elisei Miron, pe locul 4 la 2 puncte distanta de podium.

Urmatoarea etapa si ultima din circuit se va desfasura pe data de 1 august la Brasov – Trofeul Tampa.

Rezultatele de la categoria Elite pot fi gasite pe site-ul www.uci.ch

Fotografii > Picasa – foto by XCBikers

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu