luni, 20 iulie 2009

Interviu cu Mihai Udvar

Joi 16 iulie 2009 a inceput expeditia cicloturistica "VELO TRANS EUROPA 2009", protagonistul actiunii fiind Mihai Udvar, membru activ al Clubului de Cicloturism "Napoca" avand deja in palmaresul cicloturistic ture de mare anvergura in tara si strainatate. Inainte de plecare a trecut pe la noi pentru un scurt interviu pe care va invitam sa-l urmariti pe canalul MarosBikeTV de pe Vimeo.

Interviu Mihai Udvar from Elisei Miron on Vimeo.


Traseul propus trece prin Ungaria, Slovacia, Cehia, Germania, Danemarca, Suedia, Norvegia, Franta, Belgia, Marea Britanie, Spania, Portugalia, Italia, Elvetia, si Austria si vizeaza nu doar strabaterea de zone pitoresti ci si popasuri de vizitare a cat mai multe obiective, de la parcuri nationale si rezervatii naturale, pana la muzee celebre, monumente de arhitectura si orase incarcate de istorie.

Printre obiectivele expeditiei se mai numara si promovarea utilizarii bicicletei ca mijloc de transport ecologic cu rol recreativ si utilitar, promovarea unui stil de viata activ si sanatos, a interesului pentru turismul cultural si ecologic, cunoasterea si documentarea bunelor practici in domeniul infrastructurilor pentru circulatia bicicletelor in tarile vizate si prezentarea lor ca posibile modele de urmat in Romania.

El a plecat la drum pe o bicicleta nou-noutza, un Focus Red Falls pus la dispozitie de catre Maros Bike, ii dorim calatorie usoara iar dvs daca doriti sa-i urmariti jurnalul turei o puteti face la adresa: www.freeridemihai.multiply.com sau pe twitter.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu