joi, 2 iulie 2009

Cannondale 2010 - scurta prezentare

Dupa ce acum cateva zile am prezentat pe blogul meu cateva noutati despre Cannondale, si anume o parte din modelele de 2010, care au fost 'dezvelite' nu de mult in Utah, US-and-A, m-am gandit sa particip si aici cu un mic articol, mai precis sa-l 'traduc'

Dupa cum se poate vedea in fotografiile atasate, bike-ul va ramane aproximativ la fel, schimbate fiind culorile (adaptate dupa CFR - a se citi Cannondale Factory Racing), exceptia fiind noile componente Sram XX. Angrenajul Hollowgram SL a primit un nou spider, si anume cel de la Sram XX, fiind mai usor decat angrenajul complet mentionat anterior. Sistemul monoblocului va ramane BB30, pana acum fiind cel mai bun de pe piata.


Chiar daca va prezentam acum cateva poze, ceea ce e mai interesant inca nu este dezvaluit, pentru va tine in suspans.


Pozele prezentate mai sus sunt facute de catre Robbie Stout. Mai multe pot fi vazute here.

Alta schimbare va fi legata de Rize. Acesta se va numi RZ datorita unor probleme de trademark, cu o companie care nu are nimic legat de domeniul bicicletei. Insa tot ceea ce va place la un Rize va ramane la fel. In schimb o alta modificare va fi legata de travelul cadrului, aparand 2 modele: unul de 120mm si altul de 140mm.

Astfel ca travelul furcii spate va fi mai bine adaptat cu o furca Lefty, aceasta fiind cea mai usoara furca din lume, dar si cea mai rigida si mai rezistenta !

Mai jos puteti vedea 2 filmulete cu RZ 2010, prezetate de Doug Dalton, de la Cannondale R&D (Cercetare si Dezvoltare - un fel de NASA al bicicletelor), pentru site-ul MTBR.com











Va tin la curent (220V) cu noutatile
Vlad

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu