luni, 8 iunie 2009

Vlad Sabau castigator la 42 km CsikMaraton

Sambata 6 iunie Clubul Sportiv Intersport Miercurea Ciuc a organizat a patra editie a maratonului de mtb Csik Maraton. La start s-au aliniat peste 300 de sportivi din intreaga tara si nu numai. Printre ei si doi sportivi de la echipa Maros Sport: Vlad Sabau si Mihai Olar.
Concurentii au putut alege atat categoria de varsta / sex cat si una din cele doua lungimi de traseu: 42 km sau 2 x 42 Km.
Vlad Sabau a concurat la proba de 42 km, trecand primul linia de sosire, in timp ce Mihai Olar a ales proba lunga de 84 km. Din pacate pentru Mihai, o pana de cauciuc la scos din lupta pentru podium.

Lupta pentru primul loc s-a dat intre campionul national de tineret, Logigan Lucian de la Ideal Bikes Team si fostul campion national de juniori al Ungariei, Lukacs Balint de la LTV Merida, in final terminand primul Logigan Lucian cu un avans de 10 secunde, avans castigat pe cea mai dura urcare din traseu.
Locul 3 a fost revendicat de Daniel Rosioru de la Compet-Emmedue urmat pe locul 4 de Toth Zoltan de la Garage Racing Baia Mare.
Pagina oficiala a evenimentului: www.csikmaraton.ro

Urmatorul concurs din Romania e Hermannstadtbike 2009, programat pentru urmatoarea duminica (14 iunie) la Sibiu in parcul Sub Arini. Vom fi si noi acolo!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu