vineri, 1 mai 2009

un weekend lung si plin

A inceput weekendul mai repede, profitand de 1 mai si se pare ca este unul plin de evenimente. Echipa Maros Sport reprezentata de Oli si Tudor, echipa 4est MTB (echipa care va participa anul acesta in Transalp) formata din Boldi si Roby(din Deva) impreuna cu campionul national de tineret Logigan Lucian (CS Muresul) concureaza de ziua muncii la Buda Maraton, in Budapesta.

Tot incepand cu ziua de azi, la Cluj se desfasoara doua evenimente cicliste. Unul este Cupa Federatiei la ciclism sosea pentru categoriile de Juniori iar celalalt eveniment este deschiderea oficiala a parcului de dirt din padurea Hoia, ocazie cu care din 1 pana in 3 mai se desfasoara o serie de concursuri de mtb dirt jump, bmx dirt jump, slopestyle (in premiera pentru Romania), Four Cross si demonstratii. Si tot in acest weekend , conform calendarului FRC, la Timisoara se desfasoara concursul de trial Cupa Tibiscus.

Ca alternativa pentru cei care nu vor iesi din casa, Freecaster.tv transmite in direct Cupa Mondiala de MTB care sa desfasoara la Houffalize. Astfel, maine seara vom putea urmari competitia de Four Cross contand ca a doua etapa in Cupa Mondiala iar duminica, incepand cu ora 10:45 si 14:30 vor fi transmise proba feminina, respectiva masculina de Cross Country. Transmisiile vor putea fi vizionate si atat aici pe blog (vezi sectiunea din dreapta) cat si pe pe Comunitatea Bikerilor Romani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu