luni, 18 mai 2009

Tudor Radu castigator la Liman Bike Race ed.4


Duminica 10 mai, pe Valea lui Liman s-a desfasurat a patra editie a concursului de mountainbike semi-maraton Liman Bike Race. La start s-au aliniat aproximativ 150 de concurenti repartizati pe categorii de varsta, incepand de la copii de 10 ani si pana la veterani peste 35 ani. Printre ei, la start s-au aliniat si 3 sportivi ai echipei noastre, toti la categoria seniori: Radu Ioan Tudor, care a si castigat competitia, Mihai Olar clasat pe locul 3 si Vlad Sabau clasat pe locul 5.
Puteti vedea mai jos un film de la fata locului, realizat de Elisei Miron. Vizionare placuta!

Liman Bike Race 2009, editia 4 from Elisei Miron on Vimeo. - filmul poate fi descarcat de pe vimeo (trebuie sa va logati).

Lista cu rezultatele competitiei poate fi consultata pe site-ul Clubului de Turism Concordia si o serie de poze, facute de 'spyder' le gasiti pe Picasa (loc de unde puteti sa le si downloadati).

Urmatoarea intrecere sportiva la care echipa Maros Sport va lua parte este Cupa Federatiei Romana de Ciclism si Triatlon - proba MountainBike Cross-Country, care se va desfasura la Targu Mures pe data de 24 mai 2009 si unde se pot inscrie la start si amatori. Detalii le veti gasi in curand pe site-ul FRCT - www.frciclism.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu