sâmbătă, 11 aprilie 2009

UCI world cup - prima etapa XCO, Pietermaritzburg, Africa de Sud


A inceput nebunia! Azi, 11 aprilie, orasul Sud-African
Pietermaritzburg gazduieste in acest weekend prima etapa de Cupa Mondiala la MTB, incluzand trei discipline: Cross Country (XCO), Four Cross (4x) si Downhill (DH).
Din acest sezon probele de XCO din Cupa Mondiala sunt transmise in direct de catre freecaster.tv si sunt oferite gratuit publicului, oferind inclusiv cod pentru implementarea in site-uri/bloguri. Astfel ati putut urmari cursa de XCO azi, atat pe acest blog cat si pe
Comunitatea Bikerilor Romani

Cursa pentru barbati a inceput la ora 14, dupa primele doua ture de circuit grupul fruntas era format din Hermida, Stander si Absalon urmati inde-aproape de Schurter, Sauser si Peraud. Turul trei a fost preluat de Absalon, Hermida si Stander. Din turul cinci Hermida prelua conducerea impreuna cu Absalon si Stander la 5 minyte in urma lor. In turul sase Hermida reuseste sa se detaseze la 10 secunde de Absalon in final terminand cursa cu 29 minute avans in fata lui Absalon

Cursa la femei a adus ceva surprize nebanuite. Campioana Austriei, Elisabeth Osl a condus inca de la inceput cursa si a terminat cu 2 minute avans in fata rusoaicei Irina Kalentieva. Este prima victorie pentru Osl intr-o etapa de Cupa Mondiala, anul trecut clasandu-se pe locul 11 la Jocurile Olimpice de la Beijing si pe 8 la Campionatele Mondiale din Italia.
Fullana a trebuit sa se multumeasca cu locul 4 fiind devansata de norvegianca Byberg in timp ce campioana Olimpica a terminat abea pe locul 8, azi nefiind "ziua ei". Asta e.. e abea inceputul sezonului.

Rezultate TOP 5:

World Cup Olympic Cross-country - Men Elite 
1. HERMIDA RAMOS, J.A (ESP) 1:55.03
2.
ABSALON, J (FRA) 1:55.35
3.
STANDER, B (RSA) 1:55.55
4. SAUSER, C (SUI) 1:56.20
5. KURSCHAT, W (GER) 1:56.23


World Cup Olympic Cross-country - Women Elite
1. OSL, E (AUT) 1:40.50
2. KALENTIEVA, I (RUS) 1:42.55
3. BYBERG, L (NOR) 1:43.36
4. FULLANNA RIERA, M (ESP) 1:44.48
5. MCCONNELOUG, M (USA) 1:45.14


Sursa de informare:
freecaster.tv
Lista rezultatelor complete o puteti gasi AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu