marți, 28 aprilie 2009

High Ride Cluj-Napoca


Unde?: bike park Hoia ( Cluj )
Cand?: 1-3 Mai 2009
Ce?: MTB slopestyle, 4X, DJ MTB, DJ BMX

"Ce faci de 1 Mai?" cu cat apropierea de aceasta data istorica scade, cu atat intrebarea devine mai existentiala. La urma urmei e weekend prelungit, o minivacanta de 3 zile, marcheza inceputul oficial al verii si trebuie tratat cu atentie deosebita. Deci daca v-ati plictisit de modul traditional de a sarbatori 1 Mai (adica o baie buna intr-un rau de munte inca umflat de zapada topita), clubul Hobby Bike din Cluj va invita la High Ride, un eveniment biciclistic de calitate ce promite sa adune in noul bike park Hoia multimi comparabile cu defilarile socialiste de acum 30 de ani.

Dar permiteti-mi sa dau citirii raportul de activitate: in ultimele saptamani ale actualului cincinal membrii de partid..ma scuzati, voiam sa spun "de club" .. in frunte cu tovarasul Stanila George au sporit cu mii de procente productia de kickere, gap-uri si aterizari la hectar si au adus o contributie esentiala la ridicarea trailurilor si traseelor inspre noi culmi de progres si radicalitate.

Pentru noi, norodul, asta inseamna ca evenimentul ce va da startul sezonului de concursuri de bike va incepe vineri, 1 mai cu un contest de dirt jumping pe noile linii proaspat sapate si finisate. BMXerii si mountain bikerii vor concura pe rand pentru glorie, aplauze si premii donate de generosi sponsori. Sambata e programat primul, repet: PRIMUL concurs de MTB slopestyle din Romania, un eveniment care, tinand seama de dimensiunile si complexitatea elementelor din bike park nu trebuie ratat sub nici un pretext! Dupa o indelungata perioada de seceta, racerii vor avea parte de un concurs de four cross (4X) care promite sa umbreasca toate realizarile din trecut in domeniu! De asemenea nu vor lipsi mancarea si bautura si obligatoriul DJ party. Duminica e prevazuta ca zi de rezerva pentru 4X race in caz de vreme nefavorabila

Pentru poze si detalii verificati www.hobbybike.ro si www.h2o.ro !

Ne vedem in Hoia!

Autor : Kiks

sursa www.h2o.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu