miercuri, 23 mai 2012

Angajam Mecanic


Daca ai desfacut peste 1000 de furci, 5000 de frane hidraulice, 3000 de shock-uri si ai reusit sa le pui din nou in functiune, daca ai centrat peste 5000 de roti si ai reglat peste 10000 de schimbatoare.. atunci te vrem in echipa!
Vorba fie intre noi e ok si daca mai taiem din zerouri, important e ca tu sa ai experienta si dorinta de a ni te alatura!

Asteptam CV-ul tau pe adresa angajari [at] marosbike [punct] ro sau poti veni cu el personal la magazinul nostru de pe Aurel Vlaicu Nr. 114, Cluj-Napoca.

joi, 10 mai 2012

Tudor Radu si noul Focus Raven

foto by Kitsched Photography

Tudor Radu este unul dintre riderii echipei noastre si cel mai bine clasat in UCI ranking, avand in palmares titluri de campion national si balcanic in perioada participarii la categoria "tineret". In prezent lucreaza ca inspector de asigurari si in paralel se antreneaza si concureaza la competitii de mountainbike iar noi i-am pus la dispozitie o noua bicicleta cu care va concura in acest sezon: Focus Raven cu o configuratie custom dupa cum urmeaza: cadru carbon Focus Raven 2012, furca Magura Durin Race, Frane Magura MT-2, Roti Mavic CrossMax ST, transmisie Sram X.0, componente Concept EX.
La doar doua zile dupa ce a incelecat noua bicicleta, a reusit sa castige competitia Garage Racing XCO la Baia Sprie iar in weekend-ul ce urmeaza va participa la o etapa de Cupa Mondiala in Cehia.


Ii urma succes in noul sezon, pe noua bicicleta si va invitam sa-i vizitati pagina de pe site-ul echipei: www.team.marossport.ro